Descriere

În perioada pandemiei elevii școlii noastre au fost antrenați în activități atractive menite să le facă viața mai frumoasă. Proiectul este unul inedit ca și situația apărută iar resursele utilizate, instrumentele și metodele au contribuit la petrecerea timpului copiilor școlari în mod util, învățând engleza, dezvoltându-și competențele digitale și realizând activități care să le permită să învețe lucruri noi și interesante. Elevii școlii noastre au participat într-un număr mare(aproximativ 50) și 12 cadre didactice participând direct sau indirect la proiect. Proiectul este e Twinning, s-a desfășurat pe platforma e Twinning și a dezvoltat următoarele competențe:
Digitale, de a comunica în limba engleză, de a colabora și de a fi toleranți, de a accepta și de a se implica în activități extrașcolare.
Atitudinea școlarilor s-a îmbunătățit în ceea ce privește frecvența, participarea la orele on-line. Acest exemplu permite să fie transferat ca urmare a caracterului său interdisciplinar la alte clase, la alte niveluri de studii, in situații asemănătoare , la alte școli. Este ușor de înțeles și de aplicat la limba romană, geografie, biologie, cultură civică, desen, muzică, TIC.