Descriere

Acest proiect a luat naștere dintr-o necesitate, în luna martie 2020, când am intrat în pandemie. A fost un moment de cumpănă, când pe buzele mele au apărut întrebările: „ Ce activități voi face cu copiii?” „ Cum îmi voi desfășura activitatea?” , etc.
După o perioada de căutări, de întrebări, de acomodare, iată că am ajuns să ne desfășurăm activitatea în online , cum am putut eu mai bine. Dar, nu era de ajuns !!!
Aceleași activități in fiecare zi nu erau de ajuns pentru predarea noilor cunoștințe, pentru copii era o rutină, se simțea că ceva …nu funcționează.
Și…..așa a apărut proiectul „ LA MULȚI ANI !”.
Căutând pe internet tot felul de activități care să-i atragă pe copii , iată că am găsit și zile internaționale de sărbătorit. Prima activitate avută cu copiii a fost: ziua internațională a dansului, 29 aprilie 2020. Activitatea a fost de un real succes!!! De ce? Pentru că la această activitate s-au implicat și familiile copiilor( părinți, frați, surori). S-au filmat dansând împreună, s-au distrat, au râs, au fost împreună. Cred că asta a fost cel mai important !!!
Astfel am continuat acest demers ,iar fiecare zi internațională a fost sărbătorită în diferite moduri , iar copiii așteaptă cu mare entuziasm fiecare zi „altfel” și spun cu mare drag :
„ La mulți ani !”.