Descriere

Revista clasei a fost creată pe o pagină de tip googleclassroom, unde elevii au postat jurnalele reflexive după fiecare oră de curs, în care și-au exprimat gândurile. De asemenea, această revistă rămâne constantă tocmai pentru că își dorește să evolueze la nivelul întregii școli și, apoi, în cadrul revistelor școlare în format on-line. Scopul principal al acestei activități este dezvoltatea abillităților de tip feed-back asupra lecțiilor, prin jurnalul reflexiv proiectat în revista clasei/liceului.
Revista conține, pe lângă jurnalele reflexive, o serie de recenzii, gânduri ale elevilor, creații literare, sensuri artistice, informații, desene, filme realizate de elevii talentați pornind de la opere literare clasice (de exemplu: “Lacul” sau „Luceafărul” de Mihai Eminescu).
Sarcinile de lucru au fost trasate clar: elevii au realizat, inițial, jurnalul reflexiv, pentru ca, ulterior, să aibă libertatea de a posta articole de interes, feed-back-uri, elemente și sensuri creative specifice vârstei.