Scopul activității
Identificarea,cooptarea și pregătirea elevilor talentați în echipele școlii,pentru participarea la competițiile de masă.
Activitățile proiectului constau în organizarea unor întreceri de masă,pe mai multe categorii de vârstă, efectuarea sistematică a antrenamentelor, participarea la etapele superioare ale competițiilor interșcolare. Proiectul a dinamizat activitatea sportivă a gimnaziului,in special la nivelul claselor primare, făcându-l cunoscut în ţară, prin rezultatele deosebite obţinute. Amintim şi contribuţia importantă adusă în vederea constituirii unei baze materiale consistente, necesară prezentării onorabile în competiţii , constând în echipamente de joc, mingi şi materiale de promovare.
În parteneriat cu Asociația Sportivă Maris 2009, proiectul realizează oglindirea sistematică a activităţilor întreprinse, prin actualizarea periodică a siteului http://maris2009tgmures.blogspot.com/ , acesta bucurându-se de 65000 de vizitatori.
Identificarea,cooptarea și pregătirea elevilor talentați în echipele școlii,pentru participarea la competițiile de masă.
Prin proiect am acordat o atenție sporită acelor copii sau tineri a căror situație familială sau materială i-ar defavoriza în cursa pentru succes. Am organizat multiple competiții, întâlniri, cu un rol semnificativ în dezvoltarea tinerilor, în punerea în valoare a talentului lor. Împlinind cu devotament pasiunea pentru domeniul sportului , am pregătit , în regim de voluntariat , generaţii de sportvi , cu rezultate extraordinare în competiţiile interşcolare sportive , de nivel regional şi naţional.
Aflat într-o regiune geografică cu o bogată diversitate etnică, prin acest proiect am contribuit la îmbunătățirea legăturilor interpersonale dintre sportivi, depășind barierele lingvistice, transformând sportul în limbajul universal al cooperării interumane.