Descriere

Jocul Cutia magică – Povestea lui Roli (vezi imagini https://photos.app.goo.gl/vKogGY8Hsasx6sL47) adresat învățământului primar, dezvoltă ideea unei culturi organizaționale creative, care să sprijine copilul în identificarea unor soluții, prin însușirea unor cunoștințe, formarea deprinderilor necesare în procesul de învățare. Dezoltarea autonomiei, a inițiativei, a lucrului în echipă devin o coordonată importantă în dezvoltarea personalității elevilor.
Scopul activității
Stimularea interesului elevilor pentru dobândirea de noi cunoștințe prin mânuirea directă a materialului didactic. Accentul a fost pus pe activități menite să stimuleze creativitatea elevului, să-i ofere libertatea exprimare prin:
-descoperirea steagurilor unor țări și căutarea/solicitarea unor informații despre capitala țărilor respective;
-descoperirea tablei înmulțirii și învățarea ei;
-descoperirea ceasului și utilizarea cadranului pentru a înțelege timpul și măsurarea lui;
rezolvarea unui puzzle care cuprinde patru medii de viață diferite și animalele care trăiesc în ele;
-descoperirea Țintarului, joc de logică și comunicare: va citi regulile, apoi va invita un coleg ori un prieten să se joace împreună.
Cum orice demers are și o recompensă, Diploma Prieteniei, editată atât în limba română, cât și în limba engleză, reprezintă o încununare binemeritată a muncii lor.
Intră în universul lui Roli, lasă-te purtat de jocurile propuse, învață, fii creativ, socializează, petrece clipe minunate alături de prieteni sau membri ai familiei. Roli este prietenul tău de nădejde care te ajută să te formezi!